شناسهٔ خبر: 51511 - سرویس بنادر و دریانوردی
نسخه قابل چاپ

راستاد مطرح کرد؛

ناوگان گردشگری دریایی با توان تولید داخلی توسعه می‌یابد/ پرداخت تسهیلات برای سرمایه‌گذاری در گردشگری دریایی بوشهر

محمد راستاد مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: در سال حمایت از تولید داخلی، ناوگان گردشگری دریایی کشور با تکیه بر توان تولید داخلی توسعه می‌یابد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محمد راستاد روز چهارشنبه در بازدید از روند اجرای طرح تسهیل ترددهای دریایی نوروزی در بوشهر اظهار کرد: استفاده از توان متخصصان داخلی برای توسعه ناوگان دریایی گامی بلند در راستای تحقق شعار سال است که این امر به صورت ویژه در دستور کار سازمان بنادر و دریانوری قرار گرفته است.

وی در ادامه با اشاره به ظرفیت گردشگری دریایی استان بوشهر بیان کرد: ظرفیت بسیار بالای گردشگری دریایی این استان و استقبال پرشور مسافران نوروزی رسالت سازمان بنادر و دریانوردی را به مراتب سنگین تر کرده است. 

راستاد ادامه داد: در این راستا پیش بینی شده با اعمال مکانیزم هایی برای سرمایه گذاری بخش خصوصی امکانات مورد نیاز گردشگری دریایی در استان بوشهر توسعه یابد.

وی یادآورشد: برای تحقق این مهم علاوه بر پرداخت تسهیلات برای تامین شناور، تسهیلات مورد نیاز برای تامین سایر امکانات حوزه گردشگری دریایی نیز پیش بینی شده است.

راستاد یادآور شد: پرداخت تسهیلات بدین نحو است که سرمایه گذار بخش خصوصی باید ۱۰ درصد تسهیلات مدنظر خود را بعنوان آورده قرار دهد.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی ادامه داد: به منظور حمایت از سرمایه گذاران بخش گردشگری دریایی یارانه سود تسهیلات نیز از سوی سازمان بنادر و دریانوردی پرداخت می شود.

راستاد گفت: سازماندهی شناورهای سنتی از لحاظ ایمنی، رفاهی و استانداردهای مورد نیاز از دیگر اقدام های پیش بینی شده برای رونق گردشگری دریایی استان های ساحلی است.

وی در ارتباط با بنادر تجاری استان بوشهر نیز بیان کرد: در این راستا هم افزایی و مشارکت دستگاه های ذیربط ضروری است و انتظار می رود با کمک استانداری این مهم تحقق یابد.

راستاد تاکید کرد: برخی از اقدامهای مورد نیاز توسعه ای اسکله های استان بوشهر از سوی سازمان بنادر و دریانوردی انجام شده ولی با این حال تکلیف مالکیت برخی از آنها باید مشخص شود.

سرپرست اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر نیز گفت: با انجام مطالعه جامع برای شناخت ظرفیت های گردشگری دریایی، زیرساخت های گردشگری این استان افزایش می یابد. 

نور الله اسعدی افزود: با توجه به سیاستگذاری سازمان بنادر و دریانوردی مبنی بر استفاده بیشتر مردم از دریا، ظرفیت های مختلف موجود در این بخش در استان شناسایی و نسبت به افزایش آنها اقدام می شود.

وی بیان کرد: در این راستا ساماندهی شناورهای تفریحی و احداث اسکله های گردشگری پیش بینی و در دستور کار قرار دارد.

اسعدی گفت: کمیته گردشگری دریایی استان تاکنون در زمینه برگزاری نشست های هماهنگی، کارگاه های آموزشی، تامین تجهیزات موردنیاز گردشگران دریایی، بحث های نظارتی و آموزشی لازم برای اطلاع رسانی نحوه استفاده از دریا اقدام های قابل توجهی انجام داده است.

وی تاکید کرد: در کنار ترغیب گردشگران به استفاده از دریا ارتقای مسائل ایمنی این حوزه نیز با جدیت تمام در حال پیگیری است تا ترددهای دریایی از بیشترین ایمنی لازم برخوردار باشند. 

اسعدی ادامه داد: مهم ترین مساله در مقوله گردشگری دریایی امنیت ترددهای دریایی است که در این راستا بازرسان نحوه استفاده از دریا و اسکله های مجاز را برای گردشگران معرفی می کنند.

وی با بیان اینکه محدوده فعالیت شناورهای گردشگری با نصب پرچم هایی در یک مایل دریا مشخص شده است، گفت: در این راستا گردشگران دریایی به منظور ایمنی بیشتر باید از این اسکله ها استفاده کنند.

۱۰ هزار میلیارد ریال در بندر شهیدرجایی سرمایه گذاری می شود

محمد راستاد بعد از ظهر چهارشنبه در حاشیه بازدید از مجتمع بندری نگین در گفت و گو با خبرنگاران در بوشهر افزود: عملیات اجرایی فاز سوم پایانه کانتینری بندر شهید رجایی اسفند سال گذشته با حضور رئیس جمهوری در راستای توسعه زیرساخت‌های کانتینری، روبناها و تجهیز این بندر کانتینری آغاز و در مدت سه سال باید اجرا شود.

وی بیان کرد: با اجرای این پروژه ظرفیت بندر شهید رجایی در تخلیه و بارگیری کانتینری به ۵.۳ میلیون تی یو افزایش می یابد.

راستاد با اشاره به تجهیز فاز دوم بندر شهید رجایی گفت: در اجرای این فاز با سرمایه گذاری ۱۰۴ میلیون یورویی ۲۱ جرثقیل دروازه‌ای و محوطه‌ای تا نیمه نخست امسال نصب و بهره‌برداری می ‌شود.

وی با اشاره به لایروبی اسکله جزیره نگین بوشهر افزود: قرارگاه خاتم الانبیاء عملیات لایروبی اسکله مجتمع بندری نگین را با ۲ هزار و ۵۴۰ میلیارد ریال اعتبار در مدت چهار ماه انجام می دهد.

وی عنوان کرد: برای احداث تمام تاسیسات زیربنایی مجتمع بندری نگین نیز ۶۵۰ میلیارد ریال اعتبار سرمایه گذاری می شود که از مجموع این اعتبار ۳۵۰ میلیارد ریال برای احداث جاده دسترسی این مجتمع بندری هزینه می شود.

راستاد با اشاره به افتتاح فاز نخست پایانه کانتینری مجتمع بندری نگین بوشهر بیان کرد: برای اجرای این پایانه بخش خصوصی افزون بر ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار سرمایه گذاری کرده است.

 

 

نظر شما